Business as Mission (BAM) kun je vergelijken met sustainable business, maar dan inclusief het bewustzijn dat er ook een geestelijke wereld is, en met de intentie om de liefdevolle kracht van God ruimte te geven in jouw werk en bedrijf.

Dat spreekt je wellicht aan, maar hoe geef je het nou handen en voeten? Daarbij help ik je graag vanuit mijn expertise, levenservaring en netwerk – middels een BAM-scan.
De BAM-scan

Het gaat om drie gesprekken van 1,5 uur. Elke veertien dagen, of elke maand. Tijdens die gesprekken bespreken we levensmissie (waardoor krijg je een fire in your belly), bedrijf- of werksituatie (waar zie je BAM-gerelateerde mogelijkheden en uitdagingen) en context (welke invloedssferen heb of ambieer je). Vanuit deze gesprekken krijg je feedback en advies, waarna wel of geen vervolgtraject kan worden aangegaan.

 

Wat kun je van mij verwachten?

  • Snel kernzaken boven water halen en verwoorden – vanuit journalistieke en research ervaring.
  • Deuren openen qua netwerk en denkkader – wegens nationaal en internationaal BAM-netwerk en kennis.
  • Marketing advisering – als mediakenner, verhalenverteller, professionele creatieveling.
  • Gebed en verwachting van Gods-bemoeienis, omdat we God ruimte willen geven om te werken.
Wat kost het je?
  • Tijd:  3x 1,5 uur. Plus ongeveer 3x 1 uur aan voorbereiding
  • Financieel:  Reiskostenvergoeding, een paar cappuccino’s, plus tarief (in overleg)
Wat levert het je op?
Dit traject gaat je inzicht geven, bekrachtigen en bemoedigen. Je zult nieuwe mogelijkheden gaan zien, uitgedaagd worden, of juist het advies krijgen om de stilte te zoeken. Ik heb geen ‘doel’ voor ogen, behalve een stukje met je oplopen om samen met jou mogelijkheden te verkennen, al luisterend naar je hart en je omstandigheden.
 
Wanneer, waar en hoe?
Wanneer:
Liefst over een periode van 6 weken tot twee maanden, zodat de gesprekken om de twee weken plaats kunnen vinden. Ik ben flexibel, en ook ’s ochtends vroeg of ’s avonds beschikbaar.
Waar:
Op een neutrale plaats waar je niet gestoord wordt. Bijvoorbeeld een Valk hotel of een sfeervol, rustig koffietentje. Op een van die keren, zou ik je werkomgeving willen zien.
Hoe:
Als voorbereiding krijg je een week voor elke afspraak een aantal vragen opgestuurd. Mijn verzoek is om je antwoorden minimaal een dag voor de afspraak naar me toe te mailen. Als je geen schrijver, maar een prater bent, kun je me ook bellen.
 of bel > 06-28213373