Midden in een zakelijk district ‘een huis voor ontmoeting en inspiratie’ verwezenlijken. Dat lukte een aantal ondernemende predikanten en hun team. Op de Amsterdamse Zuidas is sinds 2013 een sfeervol en professioneel restaurant verwezenlijkt waar ruimte is voor bezinning en reflectie: De Nieuwe Poort.

Reinoud Beimers is een van de drijvende krachten achter dit initiatief. Hij gaat ons meer vertellen over het hoe en waarom op het GIDSbusiness ontbijt. Reinoud studeerde zowel international business alsook theologie. Hij is ondernemer en lid van het bestuur van het CDA Amsterdam.

Na het ontbijt is er van 9:30 tot 10:30 gelegenheid om in kleine groep met andere horeca geïnteresseerden door te praten.

Vrijdagochtend 30 januari van 7:00-9:00 in Restaurant Borgo d’ Aneto, Nijverheidstraat 2, Rotterdam (gratis parkeren).
Kosten €17,50 ter plaatse te betalen. Svp opgeven door te mailen naar Natasja Bakker

Waarom GIDSbusiness ontbijt?
We willen ondernemende mensen met elkaar in contact brengen die een hart hebben voor de stad. We willen een inspiratie zijn en ons laten inspireren; door anderen en door God. We willen initiatieven aanmoedigen en elkaar aanmoedingen. Vanuit een liefde voor God en medemens organiseren we deze ontbijten. Hartelijke welkom!

Team: Jan-Willem Visser SowMedia, Saskia Boender You Make Sense, Léon van der Eijk Triple Balance, Dick van ’t Hof BPM, Gea Gort . Met ondersteuning van Natasja Bakker.