De BAM-scan

img_7639

Je wilt je werk integreren met je geloof en Gods missie;

een BAM-scan gaat je daarbij helpen.

Je wilt intentioneel met God en geloof aan de slag binnen je werkveld; als zzp’er, in je bedrijf of organisatie. Een BAM-scan helpt je om dat vorm te geven vanuit jouw roeping, context en talenten. Of je nu zoekend bent, net opstart, een bedrijf runt, of onderdeel bent van een leidinggevend team.

De BAM-scan: we maken kennis en je ontvangt een vragenlijst. Door die in te vullen, reflecteer je op je werk en leven. Van daaruit gaan we in gesprek. Ik luister en bevraag: vriendelijk, maar scherp en doelgericht. We gaan snel naar de kern, want vanuit één gesprek moet jij al een flinke sprint kunnen maken.
——-
Benieuwd?
——
img_6674
 ——————-
Je krijgt een kort inzichtgevend verslag. Naast de coaching, kan ik je ook in contact brengen met mensen uit mijn netwerk – nationaal of internationaal – die je verder kunnen helpen.

bam-in-het-kort-cover

Boek een BAM-scan, en bestel gelijk je gratis exemplaar van BAM in het kort!

Jouw investering:
  • Reken 1 uur voorbereiding of nawerk.
  • Het tarief passend bij jouw situatie: 1. missionair, 2. modaal, 3. professioneel. Om een indicatie te geven: modaal tarief € 90 euro per uur (excl btw). Reiskosten 22 ct per km.
Wat het je oplevert:
Je krijgt inzicht, je wordt bekrachtigd en bemoedigd. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien, en je wordt uitgedaagd, of krijgt het advies om de stilte te zoeken. Immers een pijl moet eerst even terug, voordat deze afgeschoten kan worden. Ik heb geen ‘doel’ voor ogen, maar wil samen met jou mogelijkheden verkennen, al luisterend naar jou en je omstandigheden.
BAM-BEDRIJFSSCAN
Een BAM-bedrijfsscan met je leidinggevende team? Plan een vrijblijvend online gesprek, dan bespreken we je vraag en de mogelijkheden

 06-28213373

——-
Door met mij als coach op te trekken zul je door middel van vraagtechnieken door je eigen proces geloodst worden. Je krijgt ondersteuning, zodat jij vol zelfvertrouwen je eigen beslissingen durft te nemen in de richting van jouw gestelde doel.
——

Recensies

“Gea Gort heeft twee bijzondere gaven. De eerste is dat ze onder je huid komt. Niet direct. Niet in het gesprek op dat moment, maar later wanneer je terug denkt aan haar advies of observatie. Bij mij leidde dat tot concrete actie met als gevolg een trendbreuk. 
Haar tweede gave is het verlangen waarmee ze haar netwerk deelt en ontsluit. Ze houdt niet terug, ze geeft onvoorwaardelijk. Gea kennen is toegang krijgen tot de volgende stap in je carrière.”  
Richard Jorna, Zorg voor projecten
“Ik heb enorm veel gehad aan de BAM-scan inclusief overnachting. Gea liet mij zien wat nodig is om nu echt het bedachte concept uit te rollen (business). Ik kreeg inzicht in de ‘gaten in mijn muur’, de negatieve stemmetjes die me tegenhouden, en waar die vandaan komen. Vooral: hoe laat ik me daardoor niet tegenhouden. Om vervolgens juist ‘groot’ te dromen.

Het was prettig om ruim de tijd te hebben; de overnachting zorgde voor ‘echte’ ruimte. Het uitzicht op de haven hielp daarin zeker mee. Even ZIJN in de haven. Zien en gezien worden. Om vol energie te gaan.  Bij thuiskomst ontving ik een verslag van wat we hadden besproken. Fijn om dit terug te lezen als tastbaar product en er nu regelmatig bij te pakken. De afsluitende woorden in het verslag geven me richting en energie.”

Janneke Huisman, LumineusDesign

 

“Met de BAM-scan stelt Gea je de juiste vragen waardoor je aan het denken wordt gezet en je woorden gaat geven aan wat binnenin jou en je organisatie leeft. Met als eindresultaat een diepere connectie met je passie, meer helderheid en concrete doelen om aan te werken.”
Jan-Willem Visser, SowMedia