“Je kunt er op rekenen dat wij zo’n 50 boeken af zullen nemen,” liet Arco de Leede van Interserve ons weten. Operatie Mobilisatie informeerde: “Zou het helpen als we 100 boeken alvast voor financieren?” Nou en of, helpt ons dat! En ze gaan het doen! We zijn op zoek naar grotere en kleinere stakeholders die 5, 10, 25 of 100 Business as Mission-boeken af willen gaan nemen om binnen hun kringen te verspreiden, door ze weg te geven of te verkopen.

Het boek, met als werktitel ‘Business as Mission in/vanuit Nederland en Europa’ zullen we zelf gaan uitgeven of via een uitgever. Dat weten we nog niet. Wat we wel weten is dat we een beweging op gang willen helpen. De verspreiding van het BAM gedachtengoed zal daarom niet zozeer gaan via boekhandels, als wel via stakeholders; middels ‘ambassadeurs’ die het onderwerp op de agenda willen zetten binnen hun kringen. Het is een uitdaging voor ons team om de mensen te vinden die het belang van Business as Mission zien, mede het nog vrij onbekend is in dit deel van de wereld.

Arco is al wel met het gedachtengoed bekend. Zelf praktiseerde hij een Business as Mission onderneming, toen hij vanuit Interserve werkzaam was in het Midden Oosten. Sinds hij directeur is van Interserve Nederland, heeft hij binnen de organisatie hier een Business as Mission club opgericht. Onder die groep wil hij het boek in elk geval verspreiden en ons gevraagd om hier t.z.t. ook een lezing te geven.

Help je mee?

We streven ernaar om het boek dit najaar op de markt te brengen. Arco was de eerste met een bestelling. Iemand anders volgde met 25. Daarna besloot OM om 100 boeken voor te financieren. Top! Dus de voorverkoop loopt! Ons streven is om minimaal 1000 boeken te laten drukken. Dus de uitdaging is om nog 825 boeken (voor) te verkopen! Help je mee? We zoeken grotere en kleinere stakeholders. Je kunt meehelpen om het gedachtengoed te verspreiden binnen jouw kringen. Bij voorbestelling van 5 boeken of meer, krijg je de boeken voor de kostprijs van € 10,-. Laat het ons weten! Elk steentje helpt!

Meer weten wat BAM inhoudt en wat we met het boek voor ogen hebben? Download de folder.

 Meer over de Business as Mission Club van Interserve