VOOR DE KINDEREN VAN MIJN STAD. JOHAN MEKKE EN DE SUPER POWER KINDERCLUB
Dit is het meeslepende levensverhaal van Johan Mekke sr. Hij verandert van een straatvechter in een voorvechter voor kinderen. Over de jaren gaan duizenden kinderen naar zijn clubs en de Super Power Kinderclub wordt een fenomeen in Rotterdam-Zuid.

Wat zijn de drijfveren van deze eenvoudige Rotterdamse bouwvakker, die zijn levenlang worstelt met ‘de Onbegrijpelijke’? Hoe komt het dat hij ondanks zijn vragen op God blijft vertrouwen en er zo naar verlangt om kinderen bij Jezus te brengen?

Dit boek lees je met een lach en een traan. Je zult lachen om de kwajongensstreken van de jonge én de oude Johan, meeleven met zijn persoonlijke strijd en een brok in de keel krijgen als je over de schrijnende situaties leest, die Johan en zijn teamleden tegenkomen achter de voordeuren in Rotterdamse wijken.

Dit boek vertelt de ups en downs van een christelijke kinderclub en kan daardoor dienen als een good practice op dat terrein. Het is ook een levensverhaal dat laat zien hoe onze gebrokenheid een stimulans kan zijn om zegen om ons heen te verspreiden.

Aanbevelingen:
‘Een hartverwarmend en inspirerend boek!’
Else Vlug – auteur van o.a. Weid mijn lammeren

‘Een boek dat mij raakt. Ik hoop dat het een hele nieuwe generatie van kinderwerkers in de wijken van ons land zal gaan opleveren.’
Matthijs Vlaardingerbroek – verhalenverteller, kinderwerker en kerkplanter Den Haag

Uitgever:
Gea Gort – Urban Mission (november 2017)

Prijs:
€ 12,95
ISBN 978-90-824365-1-8

Inkijkexemplaar
Klik hier voor het inkijkexemplaar.