Johan Mekke en de Super Power Kinderclub

Dit boek vertelt het meeslepende levensverhaal van Johan Mekke. Hij verandert van een straatvechter in een voorvechter voor kinderen. Over de jaren gaan duizenden kinderen naar zijn clubs en de Super Power Kinderclub wordt een fenomeen in Rotterdam-Zuid.

Wat zijn de drijfveren van deze eenvoudige Rotterdamse bouwvakker, die zijn levenlang worstelt met ‘de Onbegrijpelijke’? Hoe komt het dat hij ondanks zijn vragen op God blijft vertrouwen en er zo naar verlangt om kinderen bij Jezus te brengen?

Je leest dit boek met een lach en een traan. Je zult lachen om de kwajongensstreken van de jonge én de oude Johan, meeleven met zijn persoonlijke strijd en een brok in de keel krijgen als je over de schrijnende situaties leest, die Johan en zijn teamleden tegenkomen achter de voordeuren in Rotterdamse wijken.

102_8560-version-2

Johan Mekke met kids, op de Super Power Kinderclub

Dit boek vertelt de ups en downs van een christelijke kinderclub en kan daardoor dienen als een good practice op dat terrein. Het is ook een levensverhaal dat laat zien hoe onze gebrokenheid een stimulans kan zijn om zegen om ons heen te verspreiden.

 

Aanbevelingen:

‘Een hartverwarmend en inspirerend boek!’

Else Vlug – auteur van o.a. Weid mijn lammeren

‘Een boek dat mij raakt. Ik hoop dat het een hele nieuwe generatie van kinderwerkers in de wijken van ons land zal gaan opleveren.’

          Matthijs Vlaardingerbroek – verhalenverteller, kinderwerker en kerkplanter Den Haag.

Inkijkexemplaar Voor de kinderen van mijn stad

Bestellen >>